un look reusit

Din punct de vedere termic, Whirl Trio rezistă bine, atingând o temperatură maximă la 410 ° F, care este în intervalul recomandat pentru cele mai groase și cele mai grosiere http://www.thefreedictionary.com/ondulator tipuri de păr. Una dintre caracteristicile sale cele mai excepționale este că se mândrește cu căldură consistentă pentru stilul „cu o singură trecere”, ceea ce înseamnă că atât rădăcinile, cât și lungimile medii și capetele primesc același tratament termic într-o singură mișcare, ceea ce se traduce printr-un inel impecabil, buclat uniform timp cu risc mai mic de daune cauzate de treceri repetate.

Nu în ultimul rând, noi toți Nellous Nellies de acolo putem fi literalmente siguri cu T3 Whirl Trio, deoarece se oprește automat după o oră de inactivitate. Vino după butoaiele personalizate, stai pentru liniștea sufletească.

ghd Rise Hot Brush cel mai bun ondulator

(Credit imagine: GHD)

2. GHD RISE HOT BRUSH

Cel mai bun volumizant fier curling

SPECIFICAȚII

PVR: 187 USD / 137 GBPSetări de căldură: n / aDimensiune butoi: 1.25 "(32mm)Lungimea cablului: 2,7mTemperatura: 365 ° F (185 ° C)Timp de încălzire: 25 de secundeCuloare: Negru

MOTIVE PENTRU A CUMPĂRA

+Ușoare

+Se încălzește repede

+Utilizări multiple posibile

+Bun pentru detangulare

+Preț rezonabil

MOTIVE DE EVITAT

-Greu de folosit pe părul lung

CELE MAI BUNE OFERTE DE AZI

189 dolari

VIZUALIZARE LA NORDSTROM

191,45 EUR

Vizualizare la LOOKFANTASTIC UK

169 GBP

Vizualizare la LOOKFANTASTIC UK

Vedeți toate prețurile (5 găsite)

Oricine are o coafură scurtă probabil știe deja de ce o perie fierbinte a făcut o listă de fier curling (spoiler: ușurință și comoditate). GHD Rise nu este doar unul dintre cele mai noi ondulatoare de păr din bloc, afla detalii suplimentare ci este, de asemenea, harul salvator pentru multe doamne cu părul scurt, care caută un instrument care să ajute la volumizarea și zhuzh- ul tăiat. Rise optează împotriva butoiului tradițional de baghetă și, în schimb, merge pentru o funcție de pensulă, dar aveți încredere în noi atunci când spunem că este la fel de nesfârșit de benefic.

Aici, designul este caracterizat prin peri punctați în jurul unui butoi de 1,25 "(32 mm) care se încălzește atunci când este conectat. Utilizat în același mod ca orice perie fierbinte - răsucită de la rădăcini până la capete - conferă netezime și un salt, suflat Pentru cei care se luptă cu un frizz sau un flyaways greu de gestionat, această soluție simplificată este cu siguranță o mână de Dumnezeu.

Este important să rețineți că această perie se află într-o ligă proprie și nu poate fi comparată cu alte instrumente de păr GHD . Sau cel puțin, când vine vorba de setările de control al temperaturii: această opțiune ușoară crește până la 365 ° F (185 ° ondulator de par C), iar cablul lung pivotant îl face mai ușor de utilizat.

Puteți utiliza acest ondulator de păr pentru o buclă mare, vâscoasă, uscată , suflată , sau chiar pentru o coafură ondulată - oportunitățile sunt nesfârșite. Deși credem că este cel mai bun (și mai ușor) de utilizat pe coafuri mai scurte, este nevoie să se obișnuiască la început. Odată ce ați găsit piciorul, este destul de mult spălat și purtat cu această opțiune ușor de utilizat.

Dyson Airwrap Completați cel mai bun fier curling

(Credit imagine: Dyson)

3. DYSON AIRWRAP COMPLETE

Cel mai bun fier curling de lux

SPECIFICAȚII

PVR: 549 USD / 399 GBPSetări de căldură: 3Dimensiunea butoiului: 30 mmLungimea cablului: 2,62mControlul temperaturii: DaTimp de încălzire: n / aCuloare: Fuchsia și nichel

MOTIVE PENTRU A CUMPĂRA

+Uscător puternic

+Control inteligent al căldurii

+Creează un volum și bucle impresionante

+Face părul mai plin și mai strălucitor; mai puține daune

+Funcționează fără mecanisme de înfășurare incomode

+O mulțime de opțiuni de atașament

MOTIVE DE EVITAT

-Scump

-Poate dura ceva timp pentru a învăța

CELE MAI BUNE OFERTE DE AZI

549 dolari

VIZUALIZARE LA NORDSTROM

599,99 USD

Vizualizare la Nordstrom

Verificați Amazon

Știți că suntem serios obsedați de această alegere perfectă și de numeroasele sale atașamente Dyson Airwrap . Acest fier curling și nenumăratele sale suplimente, care deschid calea către crearea de stiluri nesfârșite, sunt cu siguranță la înălțimea hype-ului.

Dar să începem cu evidentul: prețul. Sigur, în comparație cu alte fiare de curling de pe piață, prețul mai ridicat este mai puțin decât de dorit, dar când țineți cont de tot ceea ce face acest instrument de încredere, merită, fără îndoială, fiecare bănuț. Dyson Airwrap Complete Styler este proiectat pentru mai multe tipuri și stiluri de păr. Dispunând de un stil de aer Coanda și propulsat de motorul digital Dyson, utilizatorii pot ondula, flutura, netezi și usca fără căldură extremă, ceea ce îl face ideal pentru părul mai subțire, mai uscat sau mai deteriorat. Atrage și înfășoară șuvițele folosind doar puterea aerului prin efectul lor Coanda: atrage părul în butoi, apoi îl înfășoară pentru tine, folosind doar aer.

De asemenea, coafează și se usucă simultan și este proiectat pentru a coafa părul umed, combinând fluxul de aer puternic cu căldura controlată pentru a vă usca părul pe măsură ce merge. Dacă sunteți familiarizați cu geniul din spatele uscătorului de păr Dyson Supersonic , atunci veți aprecia tehnologia cu daune reduse din spatele celei mai bine vândute ondulatoare.

Cei obișnuiți cu o buclă mai rapidă și mai lustruită ar putea descoperi că Airwrap nu oferă un inel de lungă durată, mai ales la retușuri, dar am găsit o cale de a rezolva acest lucru odată ce l-am folosit pe fire proaspăt umede. De asemenea, ne-a impresionat în ceea ce privește cât de sănătos arăta și se simțea părul nostru după utilizare (cu siguranță nu există plăci prăjite aici), dar din nou, pentru aproape 550 de dolari, nu ne așteptam la perfecțiune.

ghd Curve Creative Curl Wand cel mai bun fier curling

(Credit imagine: Amazon)

4. GHD CURVE CREATIVE CURL WAND

Cea mai bună baghetă de curling conică

SPECIFICAȚII

PVR: 199 USD / 144 GBPSetări de căldură: n / aDimensiune butoi: 0.9-1.1 "(23-28mm)Lungime cablu: 3mTemperatura: 365 ° F (185 ° C)Timp de încălzire: 25 de secundeCuloare: Negru

MOTIVE PENTRU A CUMPĂRA

+Cel mai bun pentru valuri de plajă

+Vine cu mănușă

+Face părul să pară strălucitor

+Încălziți rapid

+Sfat rece

+Oprire automată după 30 de minute

MOTIVE DE EVITAT

-Fără control al temperaturii